0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Csao!A wotinfo.hu-n olvastam a klanrol es a CL bemutatasa alapjan szimpatikusnak tunik a tarsasag, a kovetelmenyeknek es elvarasoknak kb. megfelelek es en is ilyesmit keresek. ☺A jatekban Mydgard neven futok (checkolhato), 35 eves, csalados, bp-i.Udvozlettel, Mydgard
Sziasztok! Én is jelentkeznék a klánba. Megfelelek a wotinfón leírtaknak. ULTIMATUM02 néven vagyok fenn. Facebookon már egyeztettem Zolika_tm-el.
Sziasztok!A wotinfon olvastam a bemutatkozást. Szimpatikusnak tunik a csapat. Szeretnék jelentkezni!A 30 éves vagyok.Üdv
Szia!Kérlek fogadjátok el a jelentkezést, vagy küldjetek meghívót.Köszi: Tromcika
Sziasztok.Szeretnék klántag lenni.Amit tudnivaló rólam:- 16 éves leszek nyáron. -2013 óta játszom kissebb nagyobb kihagyásokkal.Megjártam már pár klánt de eddig sehol nem éreztem jól magam.-Tankjaim: 1 tier 8-as Obj416--> (az Obj 430II már ki van fejleszve.) 3 tier 6-os Hellcat AMX12t O-I-TS-en aktív vagyok.A játékos nevem Roky96TDI
Sziasztok!Szeretnék jelentkezni a klánba! Nem írok regényt, mivel láttam TS elbeszélgetés van. Ott szívesen megválaszolok mindent ami érdekel titeket. Nevem: ZeRTaX_A_HUN
HOT - Hungarians on Track
Gab_Bee_Tm
Zolika_Tm
Bemutatkozásunkat és a belépés feltételeit itt olvashatod el!
Verseny eredményeink